11. jun 2014 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 


Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.


NORGE: Sådan skal saltindtaget halveres

11.06.14: Nordmænd spiser dobbelt så meget salt som anbefalet. I forgangne uge lancerede det norske Helsedirektoratet derfor en såkaldt tiltagsplan, som skal bidrage til målet om en gradvis reduktion af den norske befolknings saltindtag fra de nuværende ca. 10 gram pr. dag til 5 gram pr. dag på langt sigt.

Læs mere

NORGE: Forbrugerne tjekker ikke saltindholdet

11.06.14: En ny undersøgelse udført blandt kunderne hos Norges største detail- og grossistvirksomhed, NorgesGruppens, afdækker at tre ud af fire ikke tjekker saltindholdet i den mad, de spiser. Det kan have store sundhedsmæssige konsekvenser, og virksomheden er i fuld gang med initiativer, der kan bidrage til en reduktion i det norske saltindtag.

Læs mere

NORGE: Fjerner store mængder salt fra pålæg og pølser

11.06.14: Det norske Helsedirektorats nyeste tiltag for at få reduceret indtaget af blandt andet salt støttes fuldt ud af Nortura, en af landets største fødevareproducenter. – Vi støtter helseministerens udspil fra sidste uge. Derudover er det vigtigt at sætte fokus på de andre parametre omkring kosten, nemlig dyresundhed og lavt antibiotikaforbrug, høj dyrevelfærd og bæredygtig fødevareproduktion, lyder det fra koncernchef i Nortura, Arne Kristian Kolberg.

Læs mere

NORGE: Vil reducere saltindholdet med 30 procent

11.06.14: Rema 1000 ønsker at bidrage til at give kunderne sundere valgmuligheder, og man arbejder for at reducere saltindholdet i egne mærkevarer yderligere. – Vi påbegyndte dette arbejdet for et stykke tid siden, og nu kan vi sige at inden for to år skal vi have klaret at reducere saltmængden i vores egne fødevarer med 30%, fastslår virksomhedens adm. direktør, Ole Robert Reitan.

Læs mere

Fra tema Ingredienser
Fra tema Procesudstyr
Fra tema Færdigvarer
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk